Back

Elaboracions gastronòmiques a la vista del client: plats minut

Aprén a realitzar una presentació vistosa, delicada i acurada dels plats minut vista al client.

CURS SUBVENCIONAT / PRESENCIAL

 
 
    
 

Elaboracions gastronòmiques a la vista del client: plats minut

HORARI:

En planificació

INICI PREVIST:

Setembre 2025

ÀREA

Turisme, hostaleria i joc.

 

COL·LECTIU PRIORITARI

Treballadors en actiu.


OBJECTIUS

Objectius generals:

  • Realitzar elaboracions de plats vista al client: plats minut.

Objectius específics:

  • Realitzar correctament plats minut i altres tipus d’elaboracions ràpides, respectant en tot moment les normes de seguretat i higiene, i manejant els utensilis necessaris.
  • Realitzar una presentació vistosa, delicada i acurada dels plats minut vista al client.

 

CONTINGUTS

Visualitzar programa del curs

Curs Presentació de vins i begudes subvencionat per Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya  Servei públic d'ocupació estatal

Informació addicional

Durada

15 hores

Nivell

Nivell 2

Places

15 alumnes

Idiomes

Català / Castellà

Call Now Button