Back

Compromís amb la Qualitat al CENTRE ENSENYAMENTS TÈCNICS PENEDÈS SL

CENTRE ENSENYAMENTS TÈCNICS PENEDÈS SL es compromet fermament amb la qualitat en totes les activitats formatives que realitza, tant en formació ocupacional com contínua i reglada. Aquest compromís es materialitza en la implementació d’un Sistema de Gestió de la Qualitat (SGQ) de 360 graus, que cobreix tots els processos de l’organització amb l’objectiu de millorar contínuament i assegurar la satisfacció dels alumnes, les empreses i altres parts interessades.

Un SGQ 360 graus: Millora i aprenentatge continu

El SGQ de CENTRE ENSENYAMENTS TÈCNICS PENEDÈS SL no és només un conjunt de procediments per garantir el compliment normatiu, sinó una estratègia global que abasta cada àrea d’activitat, des de la formació fins a la gestió interna. L’enfocament de 360 graus permet una millora contínua, detectant oportunitats de perfeccionament en tots els processos gràcies a l’anàlisi constant, auditories internes, seguiment de la satisfacció dels clients i l’ús de tecnologies innovadores.

Aquest sistema es basa en els principis establerts per la norma UNE-EN-ISO 9001:2015, que regula els estàndards internacionals de qualitat, i també incorpora la UNE 66181:2015 per assegurar que la formació virtual s’adequa als requeriments de qualitat actuals. Això assegura que els cursos presencials i en línia compleixen els mateixos alts estàndards.

SGQ 360 GRAUS CET PENEDÈS

Certificació UNE 58451:2016: Formació especialitzada d’operadors de carretons

A més de la implementació de les normes generals de qualitat, CENTRE ENSENYAMENTS TÈCNICS PENEDÈS SL ha obtingut la certificació UNE 58451:2016, que assegura la qualitat en la formació d’operadors de carretons de manutenció fins a 10.000 kg. Aquesta certificació, auditada per SPG Certificación, garanteix que els operadors formats al centre reben una formació d’acord amb els estàndards més alts de seguretat i eficàcia operativa.

Aquesta certificació s’integra de manera natural al SGQ general del centre, aportant un valor afegit al conjunt dels serveis oferts. La formació especialitzada és un element clau per a moltes empreses industrials, i CENTRE ENSENYAMENTS TÈCNICS PENEDÈS SL es posiciona com un referent en aquest àmbit, assegurant que els alumnes adquireixen les competències necessàries per treballar de manera segura i eficient amb carretons.

 

Objectius del Sistema de Gestió de la Qualitat

Els objectius del SGQ inclouen:

  • Compliment dels requisits legals i normatius aplicables, així com de les necessitats dels nostres clients, alumnes i empreses.
  • Satisfacció del client, assegurant que la formació impartida sigui d’alta qualitat i s’ajusti a les expectatives de les parts interessades.
  • Innovació contínua, tant en la metodologia formativa com en l’ús de tecnologies, per adaptar-se a les necessitats canviants del mercat i dels alumnes.
  • Treball en equip i cohesió interna, per garantir que tots els departaments i treballadors del centre contribueixen activament al manteniment i millora del SGQ.

 

Integració de Certificacions i Sistemes de Qualitat

El sistema de gestió de qualitat de CENTRE ENSENYAMENTS TÈCNICS PENEDÈS SL integra totes les certificacions, com la UNE-EN-ISO 9001:2015, UNE 66181:2015 i UNE 58451:2016, en un únic marc de qualitat. Aquesta integració assegura que tots els serveis prestats pel centre, tant en la formació professional reglada com en la formació contínua i especialitzada, segueixin un mateix patró d’excel·lència.

 

Millora contínua i participació activa

La millora contínua és un principi fonamental del SGQ de CENTRE ENSENYAMENTS TÈCNICS PENEDÈS SL. El centre treballa constantment per analitzar els resultats, escoltar les necessitats dels seus alumnes i clients, i ajustar els processos per oferir un servei cada vegada millor. Aquest procés de revisió és dirigit per un Comitè de Qualitat, que revisa i valida els objectius i accions de millora.

 

Compromís amb la satisfacció del client

El SGQ està orientat a garantir que la qualitat dels serveis ofereixi una experiència formativa única i satisfactòria per a tots els alumnes. La satisfacció del client és clau, i el sistema de qualitat inclou mecanismes per monitoritzar contínuament aquesta satisfacció, recollint feedback per a la millora dels processos.

Documentació principal SGQ

Important: Alguns documents s’emmagatzemen i no es visualitzen per garantir i respectar la política de protecció de dades de les persones implicades i de la pròpia entitat. En el cas de ser personal autoritzat, inicia sessió fent clic al següent botó. Accedeix

  • Política de qualitat
  • Manual de qualitat (Rv.10) (disponible per al personal autoritzat)
  • Taula indicadors i objectius (disponible per al personal autoritzat)
  • Organigrama (disponible per al personal autoritzat)
  • Professiogrames (disponible per al personal autoritzat)
  • Mapa de processos (inclós en el manual de qualitat)
  • DAFO (disponible per al personal autoritzat)
  • AMFE (disponible per al personal autoritzat)
  • Grups d’interés (inclós en el manual de qualitat)
  • Diagrama flux de procés captació RRHH (inclós en el manual de qualitat)
  • Pla de formació anual (disponible per al personal autoritzat)
  • Registre d’accions formatives del personal (disponible per al personal autoritzat)
  • Llistat informació documentada (disponible per al personal autoritzat)
  • Registre de no conformitats i accions preventives-correctives (disponible per al personal autoritzat)
  • Anàlisi enquestes de satisfacció (disponible en l’apartat autoavaluació dels processos formatius)
  • Avaluació de proveïdors (disponible per al personal autoritzat)
  • Annex 04 Protecció de dades (RGPD) (disponible per al personal autoritzat)
  • Política de comunicació corporativa i control d’eines digitals per a tot el personal de la companyia (disponible per al personal autoritzat)
  • Protocol per a la prevenció, detecció i tractament dels supòsits d’assetjament sexual en el treball (disponible per al personal autoritzat)
  • Protocol d’assetjament laboral per a tot el personal de l’empresa (disponible per al personal autoritzat)
  • Codi de conducta del personal laboral vinculat amb l’empresa (disponible per al personal autoritzat)
  • Codi de conducta de l’alumnat del centre (disponible per al personal autoritzat)
  • Pla d’acollida docent (disponible per al personal autoritzat)
  • Contracte de confidencialitat (disponible per al personal autoritzat)
  • Clàusula legal videovigilància (disponible per al personal autoritzat)
  • Altres (servidor propi de l’entitat)

Certificats Oficials

Autoavaluació dels processos formatius

Al CENTRE ENSENYAMENTS TÈCNICS PENEDÈS SL, estem compromesos amb la transparència i la millora contínua en els processos formatius. A través de l’autoavaluació de les convocatòries subvencionades pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, assegurem la qualitat de la formació impartida i l’eficàcia dels resultats obtinguts. Fes clic per accedir a la pàgina amb el detall complet del procediment d’autoavaluació, on trobaràs els resultats de cada convocatòria i el procés de revisió seguit per garantir l’excel·lència formativa.

Al CENTRE ENSENYAMENTS TÈCNICS PENEDÈS SL, estem compromesos amb la transparència i la millora contínua en els processos formatius. A través de l’autoavaluació de les convocatòries subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya, assegurem la qualitat de la formació impartida i l’eficàcia dels resultats obtinguts. Fes clic per accedir a la pàgina amb el detall complet del procediment d’autoavaluació, on trobaràs els resultats de cada convocatòria i el procés de revisió seguit per garantir l’excel·lència formativa.

Estat: En elaboració.

Al CENTRE ENSENYAMENTS TÈCNICS PENEDÈS SL, estem compromesos amb la transparència i la millora contínua en els processos formatius. A través de l’autoavaluació de la formació privada, assegurem la qualitat de la formació impartida i l’eficàcia dels resultats obtinguts. Fes clic per accedir a la pàgina amb el detall complet del procediment d’autoavaluació, on trobaràs els resultats de les accions formatives i el procés de revisió seguit per garantir l’excel·lència formativa.

Estat: En elaboració.

Call Now Button