Aquest curs està destinat a formar a professionals de la cuina a través d’una sèrie d’exercicis pràctics i tallers interactius. Els participants aprendran les tècniques essencials de preelaboració i conservació de vegetals, mariscs i carns. Així com, formació acreditada en higiene de la manipulació dels aliments.
HORARI: |
De dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h |
INICI PREVIST: |
20/11/2024 |
ÀREA
Turisme, hostaleria i joc
COL·LECTIU PRIORITARI
Especialment treballadors en actiu.
OBJECTIUS
Objectius generals:
- Realitzar la preelaboració i conservació les carns, aus, la caça i les despulles d’ús en la cuina en funció del seu rendiment òptim.
Objectius específics:
- Analitzar les carns, aus, la caça i les despulles d’ús en la cuina, descriure’n varietats i qualitats i identificar els factors culinaris o paràmetres que s’han de conjugar en el procés d’elaboració o conservació.
- Descriure les operacions de regeneració i preelaboració de diferents carns, aus, caça i despulles, i realitzar-les de manera que siguin aptes per usar-les en l’elaboració de plats o per comercialitzar-les posteriorment.
- Aplicar i respectar les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.