Back

Gestió i control de l’economia i el personal de cuina

Transforma el teu entorn laboral amb estratègies pràctiques i immediates, tot impulsant la productivitat i la motivació del teu equip.

CURS SUBVENCIONAT / EN LÍNIA

  

Logo Gremi d'hostaleria Alt penedès

Gestió i control de l’economia i el personal de cuina

Aquest intensiu de 25 hores en teleformació et capacitarà per a liderar i optimitzar el departament de servei. Aprendràs a planificar, seleccionar personal i dirigir equips amb eficàcia, utilitzant eines per a millorar la producció i la gestió.

HORARI:

En planificació

INICI PREVIST:

En planificació

ÀREA

Turisme, hostaleria i joc

 

COL·LECTIU PRIORITARI

Especialment treballadors en actiu.

 

OBJECTIUS

Objectius generals:

  • Realitzar amb eficàcia la gestió i el control de la economia i el personal de cuina.

 

Objectius específics:

  • Identificar la funció de gestió i control pressupostaris propis d’unitats de producció culinària, calcular costos i elaborar pressupostos econòmics que permetin establir programes d’actuació.
  • Aplicar mètodes per definir llocs de treball i per seleccionar personal apropiats per a unitats de producció culinària i comparar-los críticament.
  • Reconèixer la importància de la integració i adaptació del personal a l’organització i les accions i instruments que les faciliten.
  • Aplicar tècniques de direcció de personal apropiades per a departaments o unitats de producció culinària.

 

CONTINGUTS

Gestió i control de l'economia i el personal de cuina

Informació addicional

Durada

30 hores, presencial 5 hores de bones pràctiques ambientals a la restauració i teleformació 25 hores

Nivell

Tots els nivells

Places

12 alumnes

Idiomes

Català / Castellà

Call Now Button