Aquest intensiu de 25 hores en teleformació et capacitarà per a liderar i optimitzar el departament de servei. Aprendràs a planificar, seleccionar personal i dirigir equips amb eficàcia, utilitzant eines per a millorar la producció i la gestió.
HORARI: |
En planificació |
INICI PREVIST: |
En planificació |
ÀREA
Turisme, hostaleria i joc
COL·LECTIU PRIORITARI
Especialment treballadors en actiu.
OBJECTIUS
Objectius generals:
- Realitzar amb eficàcia la gestió i el control de la economia i el personal de cuina.
Objectius específics:
- Identificar la funció de gestió i control pressupostaris propis d’unitats de producció culinària, calcular costos i elaborar pressupostos econòmics que permetin establir programes d’actuació.
- Aplicar mètodes per definir llocs de treball i per seleccionar personal apropiats per a unitats de producció culinària i comparar-los críticament.
- Reconèixer la importància de la integració i adaptació del personal a l’organització i les accions i instruments que les faciliten.
- Aplicar tècniques de direcció de personal apropiades per a departaments o unitats de producció culinària.